Lasse Søby Krogh

Certificeret Curl by Curl Cut™️, Statsanerkendt medaljevindende frisør & salonindehaver.

Lasse Søby – Er professionel frisør & hairstylist, med et hjerte der brænder for kreativitet og kvalitet. Han er en ægte Århusianer, 7 generations, for at være helt præcis. Han er en passioneret frisør med mange års erfaring inden for branchen. Han har den 4-årige frisør uddannelse, som han har taget på AARHUS TECH i Århus og haft æren af at stå i lærer hos Salon Elsebeth Olsen, som igennem 26 år havde HKH. Dronning Margrethe II, når hun var hjemme i Århus. Han blev udlært med en Bronze medalje i April 2016, og er lært op i den gamle ædle frisør kunst. 

Han er blevet undervist på forskellige måder og dermed har han udviklet sin egen unikke faglige viden. Igennem hans karriere har han betragtet faget som en livsstil og ikke kun et job. Han betragter det som sit håndværk, som han bygger videre på, udvikler sin horisont og giver sin viden og færdighed videre til den kommende generations frisører, blandt andet ved at undervise, som vikarlærer på AARHUS TECH 4-årige frisør uddannelse.

Han har øje for detaljer og sans for kvalitet. Han tror på videreuddannelse, på udvikling og at være up to date med de seneste trends.

Hans holdning er, at det at være frisør, ikke bare er at klippe eller farve hår, men visuelt at identificere klientens ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og dermed give en oplevelse og en frisure der passer til personligheden og til helheden.

Lasse er derudover Olaplex Ambassadør & dermed expert & certificeret i Olaplex & Officiel forhandler af Olaplex produkter.

Udover det er han specialist i Curl Cut (krølleklip) & Curly Girl Metoden – herunder stylings- & produktvejledning.

Han er diplom uddannet som Color Expert & Specialist i Hair Paint Free % Hair Paint farvesystemet & specialist i Redkens ShadesEQ Glossing system.

Det sunde valg

Frisør Søby Krogh er en dansk & miljøvenlig frisørsalon på Vestergade i Aarhus, som sætter fokus på vores kunders sundhed og vi vægter bæredygtighed i vores produkter højt.

Vi har en ingrediens bevidst tankegang til skønhed & specialister indenfor ingredienser, hvor fokus er at passe på dig, som vores kunde og ikke mindst vores natur. Vi mener at et frisørophold ikke bør være en sundhedsrisiko, men en nydelsesfuld oplevelse. Det er nogen af de særlige værdier du vil finde hos os. Vi lægger altid vægt på at give dig som kunde en nydelsesfuld og personlig oplevelse, så du altid kan føle dig i trygge hænder hele vejen igennem, og hvor kvaliteten er i top.

I salonen, er Lasse specialist i Curl Cut (krølleklip) & Curly Girl Metoden – herunder styling & produktvejledning.

Vi afventer at kunne komme på kursus ved Lorraine Massey i NYC, snarest muligt, hvor vi kan blive eksperter og certificeret i Curl by Curl Cut – men grundet Corona Covid-19, er det uvist, hvornår vi kan komme afsted. Men vores nuværende måde at gå til krøllerne på er inspireret ud fra Lorraines måde at klippe krøllerne på.

Så du er i trygge hænder, når du overlader dine krøller til os.

En unik oplevelse

Vi er løbende på uddannelser for at holde os opdateret på nye trends og farveteknikker. Det er vigtigt for os at håndværket er i top, og at du altid får en grundig vejlening om din behandling og pleje af dit hår. 

Vi yder skræddersyet behandlinger til dig som kunde, i en afslappet atmosfære og med en ærlig og professionel rådgivning, kombineret med en høj faglig viden. Hos os er vores kunders behov altid i fokus, og i samarbejde finder vi frem til den korrekte behandling og de bedste resultater.

Vi er en salon hvor design & håndværk findes under samme tag.