LED-Lysbehandling

LED-lysbehandling er oprindeligt opfundet og udviklet af NASA, som et redskab til astronauters sårheling og regenerering af skader på huden i rummet.

LED lysbehandling kan bruges som et kurforløb, men er også oplagt i forlængelse af dine andre behandlinger for at vedligeholde resultaterne.

Behandlingen starter en dobbelt afrensning af huden med produkter fra Exuviance, og derefter begynder selve LED lysterapien. Behandlingen afsluttes med sunde og glødskabende produkter.

Vores LED-lysapparat indstilles efter din huds tilstand og er velegnet til reduktion af rynker og fine linjer, hyperpigmentering, udvikling af akne og kan hjælpe med at hele sår. Derudover øger apparatet blodgennemstrømningen, styrker hudens produktion af kollagen og elastin, og hæmmer melanin (stoffet, som danner pigmentpletter).

LED-lysbehandling indgår som standard i alle vores ansigtsbehandlinger.

Blåt lys: antiinflammatorisk, antibakteriel, dræber bakterier som kan forårsage akne, mindsker rosacea og lindrer kløe og irritation i huden. Forskning viser en forbedring på 76-80% ved behandling af akne, og 10% bedre resultater end ved brug af benzoylperoxid. Behandling med blåt LED-lys tre dage i træk har vist sig at mindske akne med 99,99%.

Rødt lys: anti-age, stimulerer produktionen af kollagen med 155%, fremmer helingsprocessen med 50%, forbedrer cirkulationen og frigivelsen af ATP, som forsyner cellen med energi.

LED-behandling

Velegnet til alle hudtyper og hudtilstande
kr 295,- Behandlingstid: 30 min.
  • Konsultation
  • Dobbeltafrensning
  • Lysbehandling med bt-accent® LED
  • Afsluttende produkter
  • Vejledning i efterpleje

Kurforløb LED-lysbehandling

For det bedste resultat
kr 1475,- Kurforløb: 6 behandlinger á 30 min.
  • Samlet besparelse kr. 295,-
Populær