SOTC

Denne forvirrede mig i starten! Det betyder Scrunch Out The Crunch. Næsten hver krøllet person har oplevet knasende eller sprødt hår. Mousse og geler er de skyldige, da de skaber en stiv overflade på håret. Hvilket er godt, det vil du have!

Hvad jeg ikke vidste var, at du skulle bryde ’’skallen’’, for at få dine bløde, hoppede krøller frem.

Tip: Hvis du vasker dit hår om morgenen og har en date eller begivenhed om aftenen, skal du lade din Cast være så længe som muligt inden SOTC. Dette vil beskytte og bevare dine krøller i længere tid. Book tid til Curly Girl metoden.

Pineapple

”Hvad i alverden har en ananas med noget at gøre med krøllet hår ?!” Jeg tænkte nøjagtigt den samme tanke. Tænk på de søde små småbørn der går rundt med en lille hestehale lige øverst på hovedet. Det ligner en ananas, ikke?

At sætte dit krøllede hår i en ananas er en af ​​måderne at beskytte dit hår om natten, mens du sover. Eller mens du tager lur – Mange elsker en god lur om dagen. Du må ikke sætte det i en knold. Ananassen er meget løsere sat op og er der for at beskytte dine krøller og mindre sno sig ind i en knude.

Hvis dit hår er kortere, er du muligvis ikke i stand til at samle alle dine stykker hår fra bagsiden af ​​dit hoved i en ananas – det er okay. Hvis dit hår er kortere, skal du ikke trække det ikke helt igennem dit hår elastik. Hold så meget hår som muligt på toppen af ​​dit hoved. Ananas er manges favorit tid på dagen! Det betyder, at det er tid til at vaske dit ansigt og udføre din hudpleje routine til natten, og sengetiden er ikke langt væk. Du skal kun vikle dit hår elastik en eller to gange rundt højst – det skal ikke være stramt – husk altid at bruge en Schrunchie.

Top tip: SOTC altid, inden du lægger dit hår i en ananas, især inden sengen.  Hvis du prøver at efterlade dit hår i cast og sætte det op i en ananas før sengetid for kun at vågne op næste morgen, og så er dit hår et stort rod!

Plopping

Denne her ser værre ud end ananas! Sørg for at bruge en bomulds-t-shirt eller et mikrofiberhåndklæde til at “ploppe”.

Kunsten at ploppe – Læg håndklæde / t-shirt på sengen, som regel under talje højde hjælper – især hvis du har en dårlig ryg. Vend dit hår over og tag det på samme måde som du ville starte din ananas. “Plop” dit hår på midten af ​​håndklædet, med din pande nærmest kanten. Fold det resterende håndklæde eller t-shirt over bagsiden af ​​dit hoved, og bind med siderne for at fastgøre. Hvis du bruger en t-shirt, skal du bruge ærmerne til at binde den.

Efter at du har anvendt dine produkter på dit blødgjorte våde hår, bruger du en diffuser i cirka fem minutter, indtil dit hår er fugtigt eller ca. 60-70% tørt. Derefter plopper du og lader det stå i 20-30 minutter, før du tager dit hår ud til lufttørring.

Plopping hjælper virkelig med at definer dit krøllemønster og krøllets dannelse. Du skal schrunch lige indtil dine fingre føles, som om de falder af, og det gør du lige inden du plopper.

Dette er for at få så meget krølning i dit hår som muligt. Som du kan se fra dette billede, er det ikke smukt eller smigrende. Men krøllerne bagefter er det værd! Nogle mennesker plopper natten over, efter at have vasket deres hår, for at bevare krøllemønster og dannelse og tørre det delvist. Men du skal næsten altid lufttørre eller bruge din diffuser bagefter.

Forsigtig: At gå i seng med vådt hår øger risikoen for ’’krølle’’ træthed, hvilket kan efterlade dit hår slap og fluffy til det punkt, hvor det næsten er grødet og ikke kan holde en krølle. Jeg anbefaler ikke at gå i seng med dit våde hår i en plop, og bestemt ikke med en kur i.

Rake & shake

Jeg har lyst til, at dette indlæg bliver mere latterligt med hver titel! Raking er en teknik til at aftrykke krøllet hår i badet og fordele produkter gennem dit hår. Her bruger du dine fingre til at rive/frisere gennem mit hår under bruseren, når du anvender din balsam og eventuelle kur produkter. Nogle mennesker kan godt lide at bruge den samme rake metode til også at fordele deres stylingprodukter. Og så “ryste” deres hår for at opmuntre til krøllemønster og dannelse. Dette gøres ved at holde enderne af dit hår i sektioner og ryste det op til roden.

Tip: Hvis du vil have et løsere krøllemønster, mere som strandede boho-bølger, skal du bruge Rake & Shake-metoden enten med fingrene eller en bredtandet kam til at vaske og anvende til at fordele alle dine produkter.

Praying hands

Nej, det er ikke yoga. Brug praying hands til at fordele hårprodukter er et godt alternativ til børstning, kæmning eller raking. Hvilket kan trække dit hår og forstyrre dit krøllemønster og din dannelse.  Du skal foretage en blid bevægelse i praying hands formation fra rod til spids for at for at fordele produktet. Derefter schrunch det helt vildt for at tilskynde krølledannelse og klumpning.

Squish to condish

Hvis du ønsker at få gode resultater fra CG metoden, er du nødt til at lære teknikken ”squish to condish”. Det betyder, at du klemmer dit hår for at fugte det, også kaldet “schrunching”. Dette er kunsten at granske dit hår, først og fremmest for at opmuntre til krøllemønster og dannelse. Det bruges også til at fordele balsam, der er koncentreret i enderne og midten af ​​håret. Jeg skyller det ikke ud, men dingler mit hår sidelæns, kom vand i dine hænder og schrunch i stedet for at skylle håret med vand.

Tip: Hvis du bliver presset til tid, er det at bruge denne metode en god måde at få produktet hurtigt ind i skællagene i dit hår. Det er også godt til hår med lav porøsitet, hvor skællaget har en tendens til at ligge fladt. Ved at skubbe produktet opad, trænger det ind i hårstrået mere effektivt end børstning eller brug af praying hands, der bruger bevægelser nedad.

Clumps

Under alle omstændigheder er klumper krøllede personers bedste venner. Og alle teknikkerne (bortset fra Rake & Shake) vil hjælpe og tilskynde til dannelse af clumps. En af grundene til, at børster og kamme ikke anbefales til metoden, er fordi de adskiller krøllens ’’tråde’’.

Dette kan resultere i strengede, små krøller – det modsatte af clumps. En af grundene til at praying hands, squishing og schrunching er så god, er fordi det tilskynder håret til at klamre sig fast og binde sig til sig selv. Således forekommer clumps! Og dette er en vidunderlig ting, da det skaber store, hoppede krøller snarere end strengede tynde krøller, der også har en tendens til at være løsere. Hvis du kæmper for at få krøllede klumper, kan du prøve at presse dele af dit hår sammen lodret med dine hænder.

Tip: Hvis dit hår ser strenget/senet og småt ud, efter at du har påført dine produkter, skal du fugte/gøre dit hår vådt igen med brusehovedet, tappe med vand eller bruge en sprayflaske. Lige nok til at fugte/ gøre dit hår vådt, ikke så meget at du vasker alle produkterne ud. Voila, klumper vises! Schrunch de enkelte clumps et par gange for at opmuntre til krøllemønster igen og tør derefter.