Her er 5 ting, du skal vide, hvis du har hår med lav porøsitet

Afrensning
– Hår med lav porøsitet er tilbøjelige til ophobninger af produkter, fordi produkterne har en tendens til at sidde uden på håret i stedet for at trænge ind i det.

 

Det betyder, at det er absolut nødvendigt at afrense dit hår, ellers gør du det meget vanskeligere for håret at blive fugtet. Hår med lav porøsitet, der er dækket med ophobninger af produkter, har to barrierer mod fugtindtag, ophobningen og det tæt lukket skællag.

Dyb fugtgiving
– Brug varme til dyb fugtgivende behandling, da du med varme forsigtigt kan åbne skællaget og lade fugt komme ind i håret.

 

Dyb fugtgivende behandling hjælper håret med at blive og forblive hydreret.

Layering / cocktailing.
– Nogle hårtyper med lav porøsitet har succes med at lægge produkter oven på hinanden for at øge fugtopbevaringen.

 

Hold dine produkter lette for at forhindre ophobning eller sikre, at du ofte renser håret. Co-wash bør ske sparsomt eller slet ikke, da co-wash overtrækker hårstrået med produkt, der kan fører til produktophobning.

Søg efter fugtgivende stylingprodukter og blødgørende stylingprodukter
– Produkter, der indeholder fugtighedsbevarende stoffer som glycerin, honning er et godt valg for at hjælpe med at fugte dit hår, da disse ingredienser hjælper med at tiltrække og tilbageholde vand i håret.

 

Blødgøringsmidler som sheasmør er også gode til at hjælpe håret med at blive blødt og vil forsegle fugt i dine hårstrå.

Påfør produktet på vådt hår
– Dette sikrer, at hår med lav porøsitet faktisk får fugt til at komme ind i hårstrået.

 

Vådt hår har allerede absorberet noget vand, så den bedste måde at sikre, at dine produkter får det ind, er at lade noget vand forlade strået og skabe plads – så at sige.

Ved hjælp af disse tip bør det være lettere at styre dit hår med lav porøsitet.

4 ting du ikke kan gøre med lav porøsitet

Undgå ikke Low-poo – Hår med lav porøsitet er mere tilbøjelige til ophobinger af produkter. Kun ved hjælp af Low-poo kan du forbygge ophobninger. Hvis du regner med, at du har hår med lav porøsitet og lider af ophobning, kan du prøve en rensende shampoo for at se, om det gør en forskel. Shampoo åbner også skællaget for optimal dyb hydrering.

Spring ikke over varmen med dine balsam – At holde fast i fugt er ikke problemet, men at få det ind er. Prøv at pakket håret ind i en bomulds T-shirt. Det hjælper visse ingredienser med at trænge ind i håret og får dine krøller, spolekrøller og bølger til at føles blødere.

Brug ikke leave-in balsam for ofte – Traditionelle leave-in balsam formuleres normalt med proteiner til at hjælpe med at styrke håret, og så kan dit hår blive stift af proteinoverbelastning. Overvej at bruge eller skifte dit leave-in balsam produkt ud med en let fugtighedscreme.

Brug ikke tunge ’’smør’’ produkter og olier – Tykke ’’smør’’ produkter og olier er for tunge til hår med lav porøsitet, især for dem med et fint hår. Tykke produkter akkumuleres hurtigt, hvilket forårsager ophobninger af produkter, der fører til tørhed, især ved flere anvendelser mellem vaskedage. Hvis du kan lide at forsegle dit hår i slutningen af ​​dit regime og forfriske dit hår gennem ugen, skal du overveje lette olier og lette opfriskningsprodukter for at forynge dine krøller.