Apparater & maskiner

Lær mere om vores teknologi

Under vores behandlinger anvender vi avancerede apparaturer og maskiner for at arbejde dybere ned i huden, og dermed opnå de bedste resultater for dig.

Vores apparater og maskiner er nøje udvalgte, og vi har strenge krav til sikkerhed og funktion. Vi følger altid den gældende lovgivning, både nationalt og internationalt. Flere af vores maskiner har vundet priser for deres uovertrufne funktionalitet, teknologi og evne til at skabe resultater.

Alle vores maskiner kommer fra den amerikanske producent Bio-Therapeutic, som i mere end to årtier har produceret avanceret hospitalsudstyr, og nu også udstyr til skønhedsbranchen.

Læs mere om vores spændende apparater nedenfor

BESTIL TID NU

bt-sonic®

Rensebørste

Denne børste med ultralyd giver en kraftig rens.

Det er klinisk bevist, at den vandtætte børste renser 6 gange dybere i huden end ved almindelig afrensning.

Børstens blå hoved er produceret i silikone, og udformet som en trekant, hvilket gør det muligt at rense de dybeste kroge og folder i ansigtet, hvor traditionelle rensebørster ikke kan nå ind. Selve børstehovedet er tilsat sølv-ioner, som gør bt-sonic® antibakteriel.

Efter anvendelse fremstår din hud glat og strålende.

bt-sonic® indgår som standard i alle behandlinger med afrens af huden.

BESTIL TID NU

bt-micro®

Ultralyds eksfoliering

bt-micro® er det ultimative apparat inden for håndholdt professionel teknologi, der tilbyder ultralydseksfoliering ved hjælp af fremadstormende patenteret teknologi.

bt-micro® ultralyds eksfoliering fungerer på den måde, at den skaber svingninger med høj hastighed, hvilket sender mikroimpulser ned i huden, der åbner porerne. Netop derfor kan man rense huden helt ned i dybden.

bt-micro® kan også anvendes til at indsluse produkter, så de trænger dybere ned i huden.

Efter anvendelse fremstår huden ren, frisk og glat.

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

bt-micro® indgår i behandlingen Exuviance® Dybderens.

BESTIL TID NU

bt-accent® LED

Lysbehandling

LED-lysbehandling er oprindeligt opfundet og udviklet af NASA, som et redskab til astronauters sårheling og regenerering af skader på huden i rummet.

Vores bt-accent® LED indstilles efter din huds tilstand, og er velegnet til reduktion af rynker og fine linjer, hyperpigmentering, udvikling af acne, og kan hjælpe med at hele sår. Derudover øger apparatet blodgennemstrømningen, styrker hudens produktion af kollagen og elastin, og hæmmer melanin (stoffet, som danner pigmentpletter).

Blåt lys: Antiinflammatorisk og antibakteriel. Det dræber bakterier, som kan forårsage akne, mindsker rosacea og lindrer kløe og irritation i huden. Forskning viser en forbedring på 76-80% ved behandling af acne, og 10% bedre resultater end ved brug af benzoylperoxid. Behandling med blåt LED-lys tre dage i træk har vist sig at mindske akne med 99,99%.

Rødt lys: Anti-age, stimulerer produktionen af kollagen med 155%, fremmer helingsprocessen med 50%, forbedrer cirkulationen og frigivelsen af ATP, som forsyner cellen med energi.

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

bt-accent® LED indgår som standard i alle behandlinger på mere end 60 min.

BESTIL TID NU

bt-nano®

Behandling med mikrostrøm

bt-nano® er det ultimative minisystem, som sender mikrostrøm ned i huden for at mindske linjer og rynker.

Når apparatet får kontakt med ansigtsmusklerne, skaber mikrostrømmen cirkulation og en pulserende effekt, der får musklerne til at trække sig sammen og fremstå mere spændstige og friske.

bt-nano® kan anvendes i hele ansigtet eller på lokale områder, hvor du ønsker en effekt. Det kan for eksempel være ved øjenomgivelserne eller de vandrette panderynker.

Vores bt-nano® kaldes også for “naturlig botox og filler”, da strømmen fra apparatet strammer huden op, dog helt uden brug af nåle og/eller kemi.

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

bt-nano® indgår i behandlingen Exuviance® de Luxe.

BESTIL TID NU

bt-analyze®

Advanceret fugtanalyse

Ved hjælp af avanceret teknologi og sofistikeret hudmembransensor beregner bt-analyze® fugtighedsniveauer på huden i forskellige ansigtszoner for tydeligt at definere behovene for de enkelte områder.

Hver aflæsning gemmes og vises på den intelligente LCD-skærm, så den kan dokumenteres i slutningen af analysen. Vi gemmer din måling i din journal, så vi altid kan følge din udvikling.

Dette giver os en unik mulighed for at vejlede dig, og du kan begynde processen med at blive en aktiv deltager i at forstå din hud og dens behov for specifikke produkter og behandlinger, så du kan opnå det, du drømmer om.

bt-analyze® giver hurtige indikationer på din huds fugtbalance. Ikke blot i overhuden, men også i de underliggende hudlag.

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

bt-analyze® indgår i følgende behandlinger:

  • Exuviance® Dybderens
  • Exuviance® de Luxe
BESTIL TID NU